Spring naar content

Vacature: Adviseurs Partner in space

// 08 juli 2022

PartnersRO heeft uitdagende opdrachten en wil groeien. Daarom zijn wij op zoek naar partners in space om ons team te ondersteunen. Ben je zelfstandig, toegewijd en heb je passie voor het vak ruimtelijke ordening? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe.

Junior adviseur ruimtelijke ordening

Medior adviseur ruimtelijke ordening

Senior adviseur ruimtelijke ordening

PartnersRO is een dynamisch juridisch adviesbureau waar zowel jonge professionals als ervaren adviseurs met plezier samenwerken aan projecten en processen in de fysieke leefomgeving; het ruimtelijke domein.

Tot onze kernactiviteiten behoren het opstellen en begeleiden van bestemmingsplannen/ omgevingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen, het coördineren van haalbaarheidsonderzoeken en het adviseren over de inzet van het instrumentarium van de Wet Ruimtelijke Ordening en straks de Omgevingswet.

We zijn betrokken bij de voorbereiding van de Omgevingswet, verschillende binnenstedelijke transformatiegebieden, en uitbreidingsgebieden. Ken je het Stationsgebied Eindhoven, de Merwedekanaalzone in Utrecht, IJburg II in Amsterdam of de Ringweg Leiden?

PartnersRO werkt voor de overheid en voor ontwikkelende partijen. Wat ons bindt? Passie, vindingrijkheid, creativiteit en energie. De lat ligt hoog. Wij zoeken wel naar de balans tussen hard werken en met zijn allen ontspannen. De afgelopen jaren zijn we met het team in Oostenrijk gaan skiën, het komend jaar blijven we dichter bij huis en gaan we naar Vlieland. Ook mooi!

Voila. Nu ken jij ons. Nu wij jou nog!

Heb jij minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de ruimtelijke ontwikkeling, bij voorkeur Recht of Planologie; sta je te trappelen om na je studie in de ruimtelijke ordening aan de slag te gaan, of heb je al een aantal jaren werkervaring?

Je voelt je van nature prettig bij een leidende positie en het organiseren en procesmatig benaderen van opgaven. Je ziet verschillende belangen in een project en kunt ze overbruggen. Je weet de weg binnen de gemeentelijke besluitvormingsprocessen. Je draagt graag verantwoordelijkheid.

Daarnaast heb je interesse voor, affiniteit met en inzicht in de ruimtelijke ordening; brede kennis op het gebied van de uitvoeringsaspecten binnen het vakgebied; denk aan akoestiek, externe veiligheid, en m.e.r.-regelgeving.

Als je goed tegen kou kan én bekend bent met de zwarte piste, is dat een pré! 

Geïntrigeerd?

Veel kunnen afvinken….? Laat het ons weten. Wij willen jou ook graag leren kennen. Wij willen weten waar jij voor staat, wat jouw ambities zijn en hoe wij samen deze ambities kunnen inzetten voor onze opdrachtgevers.

Voor meer informatie kun je ook altijd telefonisch contact opnemen met Babette van der Padt (0630597802, bvanderpadt@partnersro.nl) of Steven de Boer (0651250144, sdeboer@partnersro.nl).